MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ - KONUKEVİ

Üniversitemizin Ev Sahipliğinde Gaziler Günü Etkinliği Düzenlendi

19.09.2023 21:00

Üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Muş Valisi Avni Çakır, Eşi Bahar Çakır, Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Sağlam, Başsavcı Hüseyin Kantar, Adalet Komisyon Başkanı İbrahim Karlı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Yıldırım, Vali Yardımcısı Hasan Taş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Kasım Ermiş, Emniyet Müdürü Serkan Karaman, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özalper, il protokolü, gaziler, şehit aile yakınları ve basın mensupları katıldı.

Kuran tilaveti ile başlayan program Vali Avni Çakır’ın günün önemini anlatan konuşmalarıyla devam etti. Yemek ikramının yapılmasına müteakip Aziz Şehitlerimiz için duaların okunması ile program son buldu.